Cafe Lokaal Heemskerk | Elke avond iets te beleven! Nou ja, bijna elke avond.
altijd iets te beleven!

...

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

J.W. Blend (kaartverkoop alleen via reserveringen@cafe-lokaal.nl)

4 oktober 2020 | 15:00 - 23:30

Al meer dan 13 jaar zeggen Jeroen en Willem tegen elkaar: We moeten eens samen musiceren. Nu is het dan zover. J.W.Blend is ontstaan, waarin ze mooie liedjes zingen, of nummers doen die je niet verwacht. Begeleid op piano. Hun muzikaal mengsel gaat van Pearl Jam naar Elvis, van A-ha naar Radiohead, van U2 naar Bowie en meer moois daar tussen in…. Laat je meevoeren met de mooiste melodieën of nummers in een uitvoering die je nog niet eerder hebt gehoord.

Willem van der Veen: Vocals en backingvocals
Jeroen Hendriks: Piano, Vocals en Backingvocals.

Vanwege de corona maatregelen zal het voorlopig net even anders gaan dan jullie van ons gewend zijn. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om te genieten van de muziek zal er een middag en een avond optreden zijn!

Wees er snel bij, er zijn maximaal 26 zitplaatsen. In verband met de maatregelen zijn de zitplaatsen per tweetal.
Wij verzoeken iedereen om tijdens, voor en na het optreden op zijn/haar zitplaats te blijven zitten en niet met stoelen te gaan schuiven.

Omdat het café niet meer zo gezellig vol kan staan zoals voorheen starten wij met een kaartverkoop. De kaarten bedragen € 15,50 per stuk. Dit bedrag bestaat uit 4 consumpties (bier (m.u.v. speciaal bier), fris, wijn of binnenlands gedistilleerd) en een bijdrage voor de band.

Zaal open 15.00 uur
Optreden band 15.30 uur – 17.30 uur
Zaal gesloten 18.30 uur

Zaal open 19.00 uur
Aanvang band 19.30 uur – 21.30 uur

Bestel je kaarten snel via reserveringen@cafe-lokaal.nl en geef hierbij aan of je voor de middag of avond wilt reserveren.
Via een betaalverzoek zullen wij u vragen om € 15,50 per kaartje naar ons over te maken.

Gegevens

Datum:
4 oktober 2020
Tijd:
15:00 - 23:30