Cafe Lokaal Heemskerk | Elke avond iets te beleven! Nou ja, bijna elke avond.
altijd iets te beleven!

...

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Alexander Broussard speelt Billy Joel (kaartverkoop alleen via reservering) VOL!

27 september 2020 | 19:30 - 23:30

Na een super geslaagde eerste editie hebben wij nu iets heel speciaals kunnen regelen!

Vanwege de corona maatregelen zal het voorlopig net even anders gaan dan jullie van ons gewend zijn. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om te genieten van de muziek zal Alexander een middag (onder voorbehoud) en een avond optreden geven!

Wees er snel bij, er zijn maximaal 26 zitplaatsen. In verband met de maatregelen zijn de zitplaatsen per tweetal.
Wij verzoeken iedereen om tijdens, voor en na het optreden op zijn/haar zitplaats te blijven zitten en niet met stoelen te gaan schuiven.

Omdat het café niet meer zo gezellig vol kan staan zoals voorheen starten wij met een kaartverkoop. De kaarten bedragen € 22,50 per stuk. Dit bedrag bestaat uit 4 consumpties (bier (m.u.v. speciaal bier), fris, wijn of binnenlands gedistilleerd) en een bijdrage voor de band.

Zaal open 19.30 uur
Aanvang band 20.00 uur – 22.00 uur

Bestel je kaarten snel via reserveringen@cafe-lokaal.nl.
Via een betaalverzoek zullen wij u vragen om € 22,50 per kaartje naar ons over te maken.

Alexander Broussard speelt Billy Joel
In deze boeiende solovoorstelling, leidt Alexander zijn publiek op zijn eigen unieke en gepassioneerde wijze door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel. Aan de hand van de mooiste liedjes van de grootmeester vertelt Alexander over de moeilijke beginjaren, de grote successen, de hoogtepunten en dieptepunten, de vrouwen en het onwaarschijnlijke vakmanschap van Billy Joel. Een ‘must-see’ voor de fan, een openbaring voor de liefhebber.

Alexander Broussard
Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met The Billy Joel Experience, Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Piano’s, De Corona’s, Twarres en vele anderen, is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Billy Joel
De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan.
Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de meezinger ‘Pianoman’ maar ook swingende rockers zoals ‘My life’, prachtige ballads zoals ‘She’s Always A Woman’ of lekkere pop zoals ‘Uptown Girl’. Stuk voor stuk klassiekers.

https://youtu.be/IBzemHlmAUg

Gegevens

Datum:
27 september 2020
Tijd:
19:30 - 23:30