Cafe Lokaal Heemskerk | Elke avond iets te beleven! Nou ja, bijna elke avond.
altijd iets te beleven!

Bestel een growler

€ 23,50 ( 2L )

Bestel bij ons glazen growlers van 2 liter gevuld met je favoriete bier! Deze growlers kunnen tevens bij ons worden afgehaald op zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur. (vanaf 10 april)

De fles dient thuis in de koelkast geplaatst te worden. Voor de beste smaakbeleving raden wij aan om het binnen 1 à 2 dagen op te drinken.

Met welke bieren kunnen wij jouw growler vullen?
Op het moment hebben wij de Hertog Jan Tripel en Leffe Blond op de tap. Er is helaas niet helemaal precies te voorspellen hoeveel taps we ermee kunnen vullen, dus het is mogelijk dat het wij contact opnemen om een ander bier uit te kiezen.


Tap 1


Hertog Jan Tripel | Tripel
Brouwerij Hertog Jan | 8,5%

Hertog Jan Tripel is mooi blond van kleur en smaakt moutig tot zoet, met een zachte bitterheid en een palet aan fruitsmaken. De nagisting zorgt voor een frissere en rijkere smaak. Het is een bier om de tijd voor te nemen. Ga er rustig voor zitten en geniet!


Tap 2

Leffe Blond | 6,6%

Dit speciaalbier zit vol zachte toetsen van vanille en kruidnagel. De eeuwenoude vakkennis en de combinatie van bleekmout, water, hop en gist geven Leffe Blond een subtiele smaak en een hoogblonde kleur die het licht weerkaatst. De extra zacht maar volle smaak in het bier wordt veroorzaakt door de specerijen. Een prachtig speciaalbier dat toegankelijk is qua smaak. Dit bier van Leffe is een genot voor iedere speciaalbier liefhebber.


Voor de glazen growler van 2 liter rekenen wij
een borg van € 5,00


Bestelformulier