Cafe Lokaal Heemskerk | Elke avond iets te beleven! Nou ja, bijna elke avond.
altijd iets te beleven!

...

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Ravels

16 april 2022 | 21:00 - 02:00

The Ravels laat de jaren 60 en 70 herleven! Deze vijfkoppige band uit de IJmond zoekt de rauwe randjes van deze hoogtijdagen van de rockmuziek op.

Met een uitgebreid repertoire aan bekende en onbekendere parels is dit geen dertien-in-een-dozijn coverband. De nummers worden niet zomaar nagespeeld, maar vol overgave gebracht, zoals destijds ook gedaan werd en zoals deze muziek het beste tot zijn recht komt.
Van de grootste 60’s hits van The Beatles en Rolling Stones tot 70’s punkklassiekers van The Jam en The Undertones, en van Nederlandse parels als Shocking Blue tot de powerpop van Joe Jackson. Alles uit de jaren 60 en 70 komt in een krachtige show voorbij. Zolang het maar een rauw randje, of rafeltje, heeft!

Laat The Ravels je meenemen op een reis van 20 jaar door de rockmuziek en zing en dans mee met de absolute klassiekers en laat je verbazen door die ene hit die je bijna vergeten was. The Ravels houden niet alleen de muziek van deze jaren in leven, maar vooral de spirit die erbij hoort.

Gegevens

Datum:
16 april 2022
Tijd:
21:00 - 02:00