Cafe Lokaal Heemskerk | Elke avond iets te beleven! Nou ja, bijna elke avond.
altijd iets te beleven!

...

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rusty Cage

13 oktober 2019 | 19:00

Rootsrock met een vleugje indie, dat typeert de band Rusty Cage het best. De IJmond rockers – die voorheen de zalen plat speelden onder de naam ‘The Tourist’ – zijn momenteel bezig met een aantal try-out shows. Dit als voorbereiding op hun ‘Comeback Tour 2020’ ter ere het feit dat ze al 25 jaar met elkaar samen spelen. De muzikanten hebben het heilige vuur weer helemaal gevonden en zijn met deze doorstart wat meer de roots kant opgegaan. Ze spelen voornamelijk eigen werk maar ook wat covers. Denk aan Ryan Adams, Tom Petty en The Gaslight Anthem.

De band gaat volgend jaar in het kader van hun 25-jarig bestaan uitgebreid touren. Via een bevriende boeker is er zelfs al een korte tour gepland in Oost-Europa. Hierbij worden de steden Graz, Bratislava, Krakow, Budapest en Zagreb aangedaan. De organisatie voor de tour in de Benelux in momenteel in volle gang.

Na de zomer gaat de band die bestaat uit Aron Stam (zang, gitaar), Ron van Jelgerhuis (gitaar, banjo, toetsten), John Duin (bas) en Jos Hummel (drums, zang) ook weer de studio in. De planning is dat begin 2020 een gloednieuwe EP met eigen werk kan worden gereleased als aftrap van de tour.

Gegevens

Datum:
13 oktober 2019
Tijd:
19:00