Cafe Lokaal Heemskerk | Elke avond iets te beleven! Nou ja, bijna elke avond.
altijd iets te beleven!

...

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LYRIC

10 november 2019 | 16:00 - 23:30

Lyric: Lokaal’s Yearly Record Interpretation Café

Het is weer zover! Wij zijn begonnen met de voorbereidingen voor inmiddels de derde editie van LYRIC. Op zondag 10 november kan je vanaf 16.00 uur genieten van – of meewerken aan – een eerbetoon aan classic album uit de pop- en rockgeschiedenis!

Voor deze derde editie hebben we weer een mooi album voor jullie uitgekozen: Born in the U.S.A. uit 1984, uiteraard van Bruce Springsteen, een album dat dit jaar haar 35-jarig jubileum viert. En daarbij: wij binnen onze organisatie een groot fan van The Boss!

Wat is Lyric en hoe werkt het?

Bands die mee willen doen aan dit evenement mogen een nummer uitkiezen om daar helemaal hun eigen draai en sound aan te geven. Het is dus níet de bedoeling dat het een 1 op 1 cover wordt, maar dat het nummer wordt omgetoverd, geheel in de stijl van jouw band of gelegenheidsformatie. Dat kan dus van alles wezen: blues, pop of zelfs punk voor de dare devils!

Nieuw dit jaar is om het publiek alvast in de sfeer te brengen van jullie stijl. Daarom start je met het spelen van een nummer uit jullie eigen repertoire, voordat de interpretatie van het gekozen nummer wordt ingezet. Wij als organisatie zorgen ervoor dat deze interpretaties worden opgenomen met onze professionele audio- en videoapparatuur.

Op het album staan twaalf nummers. Wij hopen natuurlijk dat álle nummers gekozen en gespeeld zullen worden. Let op: elk nummer kan maar een keer gekozen worden! Dus wil je deelnemen, wees er snel bij want vol is vol! Wij zullen de lijst na elke aanmelding updaten, zodat je kunt zien welke nummers er nog vrij zijn.

Aanmelden kan via lyric@cafe-lokaal.nl. Wij zullen op volgorde van aanmelding de bands/formaties de gelegenheid geven hun nummer te kiezen. Geef je voorkeur bij aanmelding daarom meteen door!

Hieronder tref je de lijst van het album. De nummers zonder naam achter de titel zijn nog vrij.

1. Born in the U.S.A. – Royal Dice
2. Cover Me – Mark Meulenberg
3. Darlington County – Wouter, Sjaak, Erwin, Gerrit en Thom
4. Working on the Highway – Erwin en Wouter
5. Downbound Train – De Bikkels
6. I’m on Fire – Royal Dice
7. No Surrender – Plug Out Baby
8. Bobby Jean – It’s a try out
9. I’m Going Down – Iron & Steel
10. Glory Days – Cry Baby
11. Dancing in the Dark – Blackthorn
12. My Hometown – Bert Huppelsteen & The A.V. Straatband

Gegevens

Datum:
10 november 2019
Tijd:
16:00 - 23:30