Cafe Lokaal Heemskerk | Elke avond iets te beleven! Nou ja, bijna elke avond.
altijd iets te beleven!

...

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Worst Case + Juicier Mankind

zondag 16 april | 19:00 - 23:30

Worst Case is een coverband van 5 personen waarvan 3 leden al een eeuwigheid (meer dan 30 jaar) samen muziek maken. Drie gezworen vrienden: Gert Romeijn op bas, Robert Gerritsen op keyboard en Cees Backer op gitaar hebben in de loop van de jaren een groot repertoire bij elkaar gesprokkeld met muziek vanaf de jaren ‘70 tot min of meer het heden.
Recent zijn tot de band toegetreden Karin van Zuidam (zang) en Harry Stam (drums). In hun nieuwe oefenruimte bij de Pagode in Velsen-Noord wordt fanatiek geoefend op popliedjes, met een voorkeur voor rockmuziek waarop gerust ook op gedanst mag worden. Denk daarbij aan Herman Brood, Melissa Etheridge, Amy Winehouse en Keane.
Afwisselend nemen Karin, Cees en Gert de leadzang voor hun rekening, maar ook Robert en Harry staan vocaal hun mannetje. Met Worst Case kun je genieten van gouden ouden en liedjes die je graag meezingt.

Juicier Mankind is dé nieuwe rockformatie in de regio. Gepolijste popmuziek maakt bij deze mannen weer plaats voor rauwe rock. De energieke frontman en revelatie Nick Duinmaijer rekruteerde een eigen Kennemerlandse supergroep met drummer Daan Kuijs en gitarist Thomas Jak van Royal Flush en bassist Roy Vonk van Fabric. Een rustig avondje gaat het niet worden met deze gloednieuwe band: vanaf moment één zetten zij on stage de voet op het gaspedaal, brengen ze je covers van bands als Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers en The Black Keys en maken ze Mankind heel wat Juicier.

Gegevens

Datum:
zondag 16 april
Tijd:
19:00 - 23:30