Cafe Lokaal Heemskerk | Elke avond iets te beleven! Nou ja, bijna elke avond.
altijd iets te beleven!

...

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Iron & Steel

13 maart 2022 | 19:00 - 23:30

De band Iron&Steel is in 1999 vanuit stamgasten ontstaan welke met enige regelmaat voormalig muziek café The Rose en ’T Vervolg bezochten. Hierna heeft de band zich muzikaal ontwikkeld waarna bij optredens samen met o.a. Jan Rijbroek en The Bintangs is opgetreden. Met uiteindelijk ook nog festivals en een buitenlands avontuur in Luxemburg op de totaallijst.
Na bezettingswisselingen en een paar jaar zonder muziekactiviteiten met elkaar hebben Serge Beers (gitaar, zang), Hans Tromp (bas, zang), Henny Klingers (Drums) en Jur Kehl (zang, gitaar) de muzikale draad al weer even opgepakt zoals ze ooit in ’99 zijn begonnen.

De inbreng van de verschillende karakters en leeftijdsverschillen geven de band een eigen karakter. Dit met muziek van hun eigen muzikale regionale en (inter)nationale helden. Hierdoor staan er o.a. nummers van Herman Brood, Rory Gallagher en Carlsberg op de setlist. Ze spelen recht uit het hart en met werkers mentaliteit onversneden rock zoals dat in hun thuisbasis de IJmond normaal hoort te klinken. Waarbij uiteraard het speelplezier en bier niet mag ontbreken. Heavy Stuff!!!

Gegevens

Datum:
13 maart 2022
Tijd:
19:00 - 23:30