Cafe Lokaal Heemskerk | Elke avond iets te beleven! Nou ja, bijna elke avond.
altijd iets te beleven!

...

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Heren en de Meester

18 december 2022 | 19:00 - 23:30

Nog geen maand nadat het eerste zaadje werd gezaaid voor wat later is uitgegroeid tot De Heren en de Meester sloeg het noodlot al toe; 1,5 meter afstand en hier en daar een lockdown.
Wat valt er nou te doen in zo’n korte tijd? Nou, een setlist maken, die lijst leren spelen en een bandnaam bedenken want aan het einde van die maand, voordat alles dicht ging, was het eerste optreden.

Hoewel begonnen met een vuurdoop heeft deze band uit de IJmond regio daarna, in een voor iedereen concertloze periode, veel tijd gehad om in alle rust een setlist te perfectioneren en eigen te maken.

Nu de restricties zijn verdwenen staan de Heren en de Meester klaar om de luisteraars te laten genieten van covers uit de 80s, 90s en 00s. Maar daar laten ze het natuurlijk niet bij. De band laat zich niet volledig definiƫren door een genre, tijdperk of artiest maar door een emotie: plezier.
Nummers moeten leuk zijn om te luisteren en om te spelen. En als ze beide vakjes aantikken, mogen ze ook wel uit een ander tijdperk komen.

Gegevens

Datum:
18 december 2022
Tijd:
19:00 - 23:30