Cafe Lokaal Heemskerk | Elke avond iets te beleven! Nou ja, bijna elke avond.
altijd iets te beleven!

...

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Comedy Night

woensdag 31 mei | 20:00 - 23:30

Let op:
Wij vragen onze gasten om stilte en aandacht voor de comedians.

VOL = VOL!

Zaal geopend vanaf 19.00 uur.

Kom binnen bij het oergezellige Café Lokaal voor een avond vol gezelligheid en hilariteit. Schuif lekker aan voor een komische try-out Stand Up Comedy Show met tal van ervaren en aanstormende er ervaren comedians. In een knusse cafésetting wisselen ruim 5 tot 6 verse talenten en professionele comedians elkaar af met korte shows. Zij brengen hun betere grappen en oneliners en testen hun nieuwste vondsten en geestige anekdotes. Een interactieve en onderhoudende try-out show met diverse karakters en types uit het hele land.

Laat je verrassen door bekende en onbekende gezichten die met hun rake grappen Heemskerk bespelen. De avond wordt lustig aan elkaar gebabbeld door onze MC. Deze ervaren Master Of Ceremony verwelkomt je en brengt je in de stemming en warmt je op en brengt de verse verrassende comedians een voor een naar voren.

Met elke keer wat andere verrassende comedians die uit alle hoeken van het land komen! Ditmaal o.a.: Niels Andriessen (MC), Jos van Gorkum, Chris van der Ende, Marc Pluijmaekers, Hester Kerkvliet en Cristian Pielich.

(namen onder voorbehoud)

http://www.playgroundcomedy.nl/

Gegevens

Datum:
woensdag 31 mei
Tijd:
20:00 - 23:30