Cafe Lokaal Heemskerk | Elke avond iets te beleven! Nou ja, bijna elke avond.
altijd iets te beleven!

...

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Café Acoustique

16 januari 2020 | 20:00 - 23:30

“Je weet niet waar je in bent beland band”
De jongens van No Passa Nada hebben iets nieuws. Nederlandstalig pop met een scherp randje.
Leon Joshua en Guido Zon timmeren al jaren aan de weg met mooie luisterliedjes. Die luisterliedjes zijn er nog steeds maar nu in het Nederlands met pikante teksten. Je weet dus echt niet waar je in bent beland als je de nummers beluisterd.

10 String Shuffle
Is een swingend afwisselend muzikaal trio. Het was eerst een duo Dzuana Bakker (zang gitaar) en Jaap Cohen (contrabas). Ongeveer 9 maanden geleden is 10 Strings Shuffle uitgebreid tot trio met Franseco Ljubica (instrumentalist en zanger). Het repertoire is blues country rock folk en eigen nummers. Zij willen het publiek vermaken met een afwisselende performance. Deze avond is het trio een duo geworden en komen Dzuana en Franseco hun nummers voor jullie spelen.

‘Café Acoustique’: donderdag 16 januari 2020 in Café Lokaal in de A. Verherenstraat 5 te Heemskerk, aanvang 20.00 uur, optredens van v.a. 20.45 uur. Live op Heemskerk Fm : 107.4 via de ether in de IJmond, op 104.5 via de kabel, op radiokanaal 917 van ziggo via de TV of via internet( www.heemskerk.fm/luister). Ook worden TV opnames gemaakt die later op You tube en op het RTV Heemskerk ( 42 Ziggo/1466 KPN ) te vinden zijn.
Aanmelden voor een optreden:paulbogers@ziggo.nl.

Volgende uitzending zal eenmalig op de 2e donderdag van de maand februari plaats vinden: 13 februari. In samenwerking met de Acoustic Jam van Café Lokaal vullen wij de avond met een Luna van Kester en de jam onder leiding van Martin van Zijl.

Gegevens

Datum:
16 januari 2020
Tijd:
20:00 - 23:30