Cafe Lokaal Heemskerk | Elke avond iets te beleven! Nou ja, bijna elke avond.
altijd iets te beleven!

...

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Cafe Acoustique

19 december 2019 | 20:00 - 23:30

Donderdag 19 december is het bijna kerst en bij Café Acoustique nodigen wij dan altijd Twice The Same uit voor een speciaal optreden. Martijn Roggeveen komt ons in het voorprogramma ook weer even laten horen hoe het met hem gaat.

Martijn Roggeveen
Martijn Jasper Roggeveen uit Heemskerk heeft een roerig jaar achter de rug. Liefde uit Amerika een zachte dood gestorven zowel privé als met de muziek. Nu weer alles opnieuw opbouwen vanuit Nederland. Maar met zijn talent zal dat gaan lukken. Nog steeds krijgt hij iedereen stil als hij de gitaar ter hand neemt. Vanavond neemt hij zijn toetsenist mee die ook tijdens het zomerfestival hem begeleidde. Een prachtig voorprogramma deze avond die iedere toeschouwer die komt voor de luidruchtige klanken van Twice the Same even stil zal laten zijn omdat dat nu eenmaal het effect is als hij het podium betreed. Hij begint om 20.45 uur dus wees op tijd !!!

Twice the Same
Ritchie Lee de zanger van Twice the Same stuurde ons een berichtje: Het is weer kerst we hebben zin om te komen spelen. En laten ze nou net ook een kerstsingle hebben uitgebracht. “Lonely Christmas Tree” heet deze single en de clip erbij is fantastisch. Check deze op de Facebookpagina van Twice The Same of van Café Acoustique. En wil je een kerstig avondje beleven met mooi luisternummers en vrolijke gitaarrock, kom dan luisteren naar zanger Ritchie Lee, Mart Schijf op de basgitaar, Perry Broersen op de lead guitar en Mathijs Heling op drums.

‘Café Acoustique’: donderdag 19 december 2019 in Café Lokaal in de A. Verherentstraat 5 te Heemskerk, aanvang 20.00 uur, optredens van v.a. 20.45 uur. Live op Heemskerk Fm : 107.4 via de ether in de IJmond, op 104.5 via de kabel, op radiokanaal 917 van ziggo via de TV of via internet( www.heemskerk.fm/luister). Ook worden TV opnames gemaakt die later op You tube en op het RTV Heemskerk ( 42 Ziggo/1466 KPN ) te vinden zijn. Aanmelden voor een optreden: paulbogers@ziggo.nl.

Gegevens

Datum:
19 december 2019
Tijd:
20:00 - 23:30