Cafe Lokaal Heemskerk | Elke avond iets te beleven! Nou ja, bijna elke avond.
altijd iets te beleven!

...

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Café Acoustique – Geannuleerd

19 maart 2020 | 20:00 - 23:30

HEEMSKERK – Donderdag 19 maart weer tijd voor de lente aflevering van Café Acoustique met mooie Franse liedjes van en de Heemskerkse Samantha van Son en haar band.

Edouard
Ik zing omdat het kind in mij vertelt dat ik dat moet doen. De rest is detail…”. Geboren in Frankrijk, Bourgogne. Is in 2001 naar Nederland gekomen en begon zijn carrière in een pop-band maar hij realiseert zich snel dat zijn passie ergens anders ligt; chansonnier / singer / songwriter, hij volgt zijn hart en gaat het avontuur aan.
Onze Franse vriend uit Castricum komt gelukkig weer een keer langs bij Café Acoustique. Deze keer neemt hij een extra muzikant mee; Gerard Schipper zal hem begeleiden op gitaar.

Samantha van Son
Een nieuwe zangeres aan het firmament… en wat voor één. Zingt alles met het grootste gemak. Sam is een bekende in de IJmond, maar nog niet veel verder dan dat.
Toch zingt ze al vanaf haar tiende jaar en dat is te merken: Ze zingt met een gemak en souplesse alsof ze haar hele leven al op het podium staat. Haar hart ligt vooral bij de country en mooie gevoelige ballads. De band waar Sam nu mee komt optreden bestaat ook uit een aantal bekenden: Erwin Kollaard (gitaar), Rudolf Bötticher (gitaar) en Jan Groot (Drums). De band speelt een mix van bekende covers: Dixie Chicks, Amy Winehouse etc.

‘Café Acoustique’: donderdag 19 maart 2020 in Café Lokaal in de A. Verherentstraat 5 te Heemskerk, aanvang 20.00 uur, optredens van v.a. 20.45 uur. Live op Heemskerk Fm : 107.4 via de ether in de IJmond, op 104.5 via de kabel, op radiokanaal 917 van ziggo via de TV of via internet www.heemskerk.fm/luister). Ook worden TV opnames gemaakt die later op YouTube en op het RTV Heemskerk ( 42 Ziggo/1466 KPN ) te vinden zijn. Aanmelden voor een optreden: paulbogers@kpnmail.nl

Gegevens

Datum:
19 maart 2020
Tijd:
20:00 - 23:30