Cafe Lokaal Heemskerk | Elke avond iets te beleven! Nou ja, bijna elke avond.
altijd iets te beleven!

...

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cafe Acoustique met Hans Elzinga en Joost Dobbe

donderdag 21 november | 20:00 - 23:30

Donderdag 21 november een mooie luisteruitzending van van Café Acoustique vanuit Café Lokaal. Hans Elzinga speelt instrumentale muziek en Joost Dobbe zingt zijn mooiste liedjes.

Hans Elzinga
40 jaar speelt hij al muziek. Zijn eerste instrument was een 5-snarige banjo, naast de familiepiano die hij al vanaf zijn 7e jaar speelde. Hij raakte geïnteresseerd in fingerstyle gitaarspel en maakt zijn eigen nummers samen met de mandoline en viool en blokfluit. Hij maakt daarbij gebruik van een loopstation zodat hij zichzelf kan begeleiden. Alles instrumentaal en echte luistermuziek. Passend bij een open haardvuur en een glaasje drank zal hij iedereen in het café verrassen met zijn mooie composities. Hans is een tour aan het maken langs diverse locaties om ook zijn nieuwe CD te promoten.

Joost Dobbe
Heeft al eerder bij ons opgetreden en maakte veel indruk met zijn single Julia. Dat album stond bij ons hoog in de favorietenlijst. Dat is al weer een paar jaar geleden en voor het grootste gedeelte verdient hij nu zijn brood met allerlei projecten in de muziek, zoals componeren voor anderen, gitaar workshops en het een theater programma: the 70’s unplugged. Met zijn mooie stem als troubadour en met een breed repertoire heeft hij een inmiddels drie albums met eigen werk op zijn naam staan.
Mis het niet deze avond bij Café Acoustique.

‘Café Acoustique’: donderdag 21 november 2019 in Café Lokaal in de A. Verherentstraat 5 te Heemskerk, aanvang 20.00 uur, optredens van v.a. 20.45 uur. Live op Heemskerk Fm : 107.4 via de ether in de IJmond, op 104.5 via de kabel, op radiokanaal 917 van ziggo via de TV of via internet( www.heemskerk.fm/luister). Ook worden TV opnames gemaakt die later op You tube en op het RTV Heemskerk ( 42 Ziggo/1466 KPN ) te vinden zijn. Aanmelden voor een optreden: paulbogers@ziggo.nl.

Gegevens

Datum:
donderdag 21 november
Tijd:
20:00 - 23:30