Openingstijden


woensdag 20.00 - 00.30
donderdag 20.00 - 01.00
vrijdag  17.00 - 03.00
zaterdag 19.00 - 03.00
zondag 17.00 - 23.00

zaterdag 20 april 2019

Morgan

De party-coverband Morgan is ontstaan in 2010. Drie fanatieke muzikanten die uit een gestopte band kwamen, wilden hun talenten niet stil laten liggen. Hun passie voor pop-, soul- en funkmuziek zetten ze voort in een nieuwe band. 
Al gauw werd de formatie van een zangeres, toetsenist, gitarist, bassist en een drumster gevormd. Met nadruk op drumster! Tot op de dag van vandaag wordt de basis van Morgan gelegd door een vrouw achter de drums. 

De formatie en de muziekstijl bleef hetzelfde, alleen de muzikanten achter de instrumenten wilden nog wel eens wisselen. Sinds de zomer van 2012 heeft Morgan een ervaren en ijzersterke samenstelling. Door de jonge leeftijd van de bandleden zijn ze flexibel, makkelijk en uiteraard vol energie en enthousiasme. Door de frisse setlist van nummers uit de jaren '60 tot nu, kunnen ze overal terecht en is het geweldig voor jong en oud. 

Aanvang 22:00 uur

zondag 21 april 2019

Bluesix

Iedere keer als er een optreden achter de rug is, of zelfs als er geoefend is, verzuchten de bandleden: wat is het toch een
lekker bandje! Dat vinden de mannen van Bluesix zelf, maar natuurlijk vooral de bezoekers van het optreden. En dat zijn veelal
trouwe aanhangers....
De bandleden barsten dan ook van de ervaring. Historie in Carlsberg, BobColor, de Workmates, Henkie&deHufters, White Lightnin' en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Deze mannen staan garant voor een optreden vol met swingende rocknummers, rockende swingnummers en dampende bluessongs! De zang wordt gesteund door gloedvolle en jankende solo's van gitaar, saxofoon, slidegitaar en keyboards. De machtige drums en grommende Hofner Bass rollen er de perfecte basis voor uit. De band staat als een huis!
Nummers van Dion, FabThunderbirds, Ray Charles, Allman Brothers, Muddy Waters om maar wat te noemen.
Maar ook de roots, de traditionals worden niet vergeten! En dat wordt allemaal met die unieke Bluesix-sound gebracht.
Memorabele optredens waarbij de muzikanten over de bar, in de zaal en op de rug van het publiek uit hun dak gaan, zijn talloos.
In Bluesix geselt Jan Stobbe de drums, plukt Willem Visser de bas, Henk Schippers jankt op zijn gitaar, Bert Baars bopt op zijn sax en keyboards en Dick Huisman zingt als Howling Wolf in z'n beste tijd.

Jan Stobbe - Drums
Willem Visser - Basgitaar/Vocals
Henk Schippers - Gitaar
Bert Baars - Saxofoon/Little Keyboards
Dick Huisman - Vocals

Aanvang 19:00 uur

woensdag 24 april 2019

Keez drive

Er is helaas een wachtlijst, schrijf je hiervoor in via info@cafe-lokaal.nl.
Inschrijven gaat per koppel.

Geopend 19:30, start 20:00 uur. 

Inschrijfgeld is € 5,00 per persoon, inclusief kopje koffie of thee. Er zijn prijzen voor de winnaars!

Aanvang 20:00 uur

donderdag 25 april 2019

Quiz Night

De leukste quiz van de regio! 

Vorm een team van maximaal vijf personen. Wie weet er veel van sport, topografie, films muziek, foto's, geschiedenis in je vrienden groep? Maak een mooie mix en schrijf je in! Kosten € 2,50 p.p. 

Wij spelen op de volgende avonden. 

1e maandag van de maand 
2e dinsdag van de maand 
3e maandag van de maand
3e woensdag van de maand 
4e donderdag van de maand 

Alle avonden zitten zo goed als vol.
Wil je weten of we nog een plekje vrij hebben? Of wil je je inschrijven voor de reservelijst? 
Stuur een mailtje naar info@cafe-lokaal.nl 

Aanvang 20:00 uur

vrijdag 26 april 2019

Koningsnacht met: Alsof je een koffer bent

Alsof Je Een Koffer Bent is de koffer vol popgeschiedenis die van het diepste zuiden van Amerika naar het regenachtige Engeland reist. De koffer die op the Crossroads zijn ziel aan de duivel verkocht en in zijn Baggy Trousers door de Purple Rain danste.

Dit viertal razende rasmuzikanten komt maar al te graag uit de koffer samen met hun meezingers. Deze heren staan garant voor een gezellige avond, spelen urenlang op bruiloften, feesten en partijen en pakken dan hun koffers weer.

Joris IJland – Toetsen/zang
Jeroen Groot – Drums/zang
Daan Krakers – Gitaar/zang
Cas Kaptein – Bas

Aanvang 22:00 uur

zaterdag 27 april 2019

Koningsdag met: JJ and the Fatcats

JJ and The Fatcats zijn rock & roll Cats die het graag lekker bont maken op het podium. Ze zijn in deze formatie al een flinke tijd aan elkaar gewaagd en schromen niet om uw feest tot een echte knalfuif te maken. Uiteraard helemaal in stijl gaan deze mannen de oude rock & roll muziek te lijf om deze aan de man (en vrouw) te brengen en alle voetjes van de vloer te krijgen.

Geopend vanaf 17.00 uur. Broodjes verkrijgbaar.

Aanvang 20:00 uur

zondag 28 april 2019

Gesloten


Aanvang 17:00 uur

woensdag 01 mei 2019

Bierproefavond
 
Onze bierproeverij is door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip in de regio. Voor € 15,00 kun je vier heerlijke speciaalbieren proberen. Elke maand een ander menu, met liefde samengesteld door de heren van Brouwerij 5Hoog! 

Aanvang 20:00 uur

donderdag 02 mei 2019

Klaverjasdrive

De gezelligste klaverjas drive van de regio! Er zijn elke keer weer mooie prijzen te winnen, maar het is vooral erg gezellig! 

Schrijf je in via info@cafe-lokaal.nl! Gezelligheid gegarandeerd! 

Kosten € 5,00 p.p. (incl. 1 koffie of thee)

Aanvang 19:30 uur

zaterdag 04 mei 2019

Franky B Boy & Friends

Blues with a howlin' bite drowned in funky fever.

Aanvang 22:00 uur

zondag 05 mei 2019

Bevrijdingsdag: April Fools

Erwin en Rudolf hebben hun muzikale sporen in de regio en daarbuiten al ruimschoots verdiend met bands als Sudden, Mindfield, Outplay en JJ & The Fat Cats.
Zij laten zich muzikaal vergezellen door Wouter Klaase (o.m. Hank Dussen) op toetsen, Marc Schijen (ook o.m. Hank Dussen) op drums, Shane heeft al jaren podium ervaring, zo heeft hij o.a. als bassist bij Morgan veel in de regio gespeeld. En de wonderschone Samantha van Son die beschikt over een stem als Anouk en Ilse de Lange en die op het moment zang studeert aan PACT Amsterdam.

Aanvang 19:00 uur

maandag 06 mei 2019

Quiz Night

De leukste quiz van de regio! 

Vorm een team van maximaal vijf personen. Wie weet er veel van sport, topografie, films muziek, foto's, geschiedenis in je vrienden groep? Maak een mooie mix en schrijf je in! Kosten € 2,50 p.p. 

Wij spelen op de volgende avonden. 

1e maandag van de maand 
2e dinsdag van de maand 
3e maandag van de maand
3e woensdag van de maand 
4e donderdag van de maand 

Alle avonden zitten zo goed als vol.
Wil je weten of we nog een plekje vrij hebben? Of wil je je inschrijven voor de reservelijst? 
Stuur een mailtje naar info@cafe-lokaal.nl 

Aanvang 20:00 uur

woensdag 08 mei 2019

Smooth Latin Party

Tafels en stoelen aan de kant! 
Zoals bekend zijn in Lokaal sinds enige tijd salsa, kizomba en bachata lessen te volgen. Maar wat heb je aan die skills als je ze nergens kan gebruiken??

Daarom gaan wij 1x per maand na de lessen op woensdag in Lokaal vrolijk verder! Dj el Tito zorgt voor de juiste deuntjes! Leerlingen en iedereen die het leuk vind kan komen feesten en dansen op deze salsa night! 

Aanvang 21:00 uur

donderdag 09 mei 2019

Acoustic Jam

Iedereen is welkom bij de jam in Lokaal! Het maakt niet uit of je veel ervaring hebt of niet. Dit is je kans om op het podium te schitteren. Van elkaar leren, inspiratie opdoen, wellicht een nieuwe ervaring met een andere stijl en gewoon lekker samen spelen. 

De backline staat al klaar, en onder leiding van ervaren muzikant Martin van Zijl beloofd het een muzikale avond te worden.

Speel je geen instrument, geen probleem, de bar is open en je kunt gewoon genieten van een avond vol muziek. Kortom voor ieder wat wils!

Aanvang 20:00 uur

vrijdag 10 mei 2019

VrijMiBo

Het weekend is aangebroken! Tijd voor een borrel met je vrienden om even de week door te nemen.

Aanvang 17:00 uur

vrijdag 10 mei 2019

Singletjes Circus

Come one! Come all!

Singletjes Circus: in de Vinylling strijkt neer in Café Lokaal. De leukste muziek van de jaren 50 t/m de jaren 90 op 7" single... en de muziek gaat alle kanten op waardoor jullie dat ook gaan doen. Gezelligheid alom!!

Feel the magic up close!

Aanvang 21:00 uur

zaterdag 22 juni 2019

Johan & The Poolmen

In juli 2017 vroeg zanger Johan Poelman een aantal bevriende muzikanten om te spelen om een feestje van een kennis. Het optreden sloeg die avond zo aan dat een aantal muzikanten het wel leuk leek om er verder mee te gaan. En zo geschiedde. 

Naast Johan bestaat de band uit:

Jeremy Lammerts van Bueren - Bas, Jer speelde jarenlang in coverband B-four en daarvoor in BRATT een band met voornamelijk eigen werk. Jer is ook een sessiemuzikant en een begenadigd componist en producer.

De toetsen worden bespeeld door Heemskerker Ruud van Zijl. Deze allround toetsenist heeft zijn sporen ruim verdiend bij o.a. Stars that Speak, De Heeren van Haerlem en de Allmenband. En in vroeger tijden van de Bill, Bob en Benny sessies in Sonnevanck Wijk aan Zee.

Drummer is Uitgeester Fred Baaren die jarenlang heeft gespeeld in Rockcoverband Fetherlite. Na een adempauze van 5 jaar kriebelde het toch weer om te gaan optreden.

Eind 2018 voegde Marco Metselaar zich bij dit gezelschap. Marco heeft jarenlang de snaren geplukt in The Relic en was toe aan een nieuwe uitdaging.

Johan & The Poolmen een nieuwe band met bekende muzikanten. Een avondje muziek met classic rock songs afgewisseld met hits van nu.

Johan Poelman : Zang
Marco Metselaar : Gitaar
Jeremy Lammerts van Bueren : Bas
Ruud van Zijl : Toetsen
Fred Baaren: Drums

Aanvang 22:00 uur